Polski English

ÎNTREBĂRI ŞI AJUTOR

Dacă căutaţi răspunsuri la alte întrebări, contactaţi-vă cu noi la adresa support@wisebase.ro
?1. Cu ce se ocupă WiseBase?
WiseBase adună, stochează şi pune la dispoziţie informaţiile despre produsele care provin de la furnizori şi le transmite la magazine. Oferim o deservire completă şi sprijinul profesional în fiecare etapă a contactului cu ajutorul datelor stocate în bază.
?2. Ce tip de informaţii adună WiseBase?
Adunăm date, care sunt necesare furnizorilor, clientelei şi proprietarilor de magazine. Acestea sunt informaţii logistice, de marketing, precum şi datele care uşurează potenţialilor cumpărători luarea deciziei legată de achiziţionarea produsului. Cu cât mai multe informaţii transmiţi în etapa de introducere a produsului în bază, cu atât sunt şanse mai mari de al vinde.
?3. De unde siguranţa, că datele din bază sunt corecte?
Corectitudinea datelor referitoare la produs întotdeauna este confirmată de către furnizor. Aceasta garantează că datele din baza de date sunt exacte şi verificate.
?4. Cu cine colaborează WiseBase?
WiseBase furnizează date la reţelele comerciale. Dacă doriţi să le alăturaţi, contactaţi-vă cu noi.
?5. În ce scopuri pot fi folosite datele referitoare la produsele postate în baza WiseBase?
Intervalul de folosire a datelor adunate în WiseBase este cu adevărat larg. Nu este vorba doar de e-commerce, dar şi crearea revistelor promoţionale şi a etichetelor. Baza conţine informaţii, care vor fi de ajutător în timpul depozitări produselor, estimarea costurilor de transport sau la gestionarea bazelor de date interioare.
?6. De ce în formularul de înscriere a produsului sunt obligatorii atât de multe câmpuri?
Formularele WiseBase sunt pregătite în colaborare cu magazine. Depunem mult efort ca, informaţiile care sunt obligatorii să fie adecvate pentru o anumită categorie de produse, astfel încât magazinul să-i prezinte pe deplin şi să gestioneze efectiv informaţiile despre produsele d-voastră.

Pentru clienţii noştri am pregătit un ghid special, care pas cu pas va explica deservirea WiseBase. Vă recomandăm să vă familiarizaţi cu ele!