Polski English

DESPRE WISEBASE

logo

WiseBase adună, prelucrează şi furnizează reţelelor comerciale informaţii despre produsele d-voastră. Pentru reţelele comerciale care colaborează cu noi suntem furnizorul principal de date corecte. În multe cazuri nu putem începe vânzarea noilor produse fără a completa fişierele lor la WiseBase. Misiunea noastră este de a reduce timpul dedicat pentru pregătirea şi transmiterea descrierii produselor, care sunt necesare partenerilor d-voastră comerciali.

 

CUM FUNCŢIONEAZĂ?


Alegeţi-vă contul care vă corespunde şi înregistraţi-vă în WiseBase ca furnizor. Puteţi adăuga sau puteţi dispune adăugarea informaţiilor actuale despre produsele furnizate de d-voastră. Datele sunt catalogate în conformitate cu standardele e-commerce.


Folosind WiseBase aveţi acces continuu la informaţiile stocate. Ai posibilitatea de a actualiza imediat, a îmbogăţi sau modifica, informând pe partenerii comerciali despre modificările în conţinut.


Informaţiile adunate în WiseBase ajung automat la partenerii d-voastră comerciali, care le folosesc în scopuri comerciale şi de marketing. Datorită WiseBase aveţi siguranţa că parteneri d-voastră au datele în conformitate cu toate reglementările.


Magazine care descarcă informaţiile adunate în WiseBase unifică vizual şi tematic propria ofertă, ceea ce influenţează în mod eficient propria afacere. Satisfacţia clientului duce la satisfacerea partenerilor d-voastră care doresc extinderea cooperării cu compania d-voastră.

BENEFICII PENTRU FURNIZOR

Economisirea timpului şi finanţelor


WiseBase - o singură bază, pe care o folosesc numeroase magazine. Completaţi datele o singură dată şi-l furnizaţi datele numeroaselor magazine.

Baza de data a companiei d-voastră


WiseBase o poţi folosi ca o bază principală de informaţii referitoare la compania d-voastră.

Standardizare


Conformitatea produselor din catalog cu standardele e-commerce.

Deplina conformitate cu legea


WiseBase furnizează formulare standard ale produselor, care sunt conforme cu cerinţele legii, astfel încât să furnizaţi date corecte partenerilor d-voastră.

Mai mulţi utilizatori


În noul WiseBase aveţi posibilitatea de a atribui mai mulţi utilizatori la contul d-voastră mulţi utilizatori cu diferite drepturi de acces - vizualizarea, completarea datelor, acceptarea modificărilor.

Asistenţă tehnică


Furnizorii care plătesc abonamentul au acces la asistenţă tehnică prin telefon sau e-mail.

Linişte


Puteţi fi liniştit - Produsele d-voastră în WiseBase sunt întotdeauna accesibile într-o formă simplă pentru d-voastră, pentru angajaţi şi partenerii comerciali ai d-voastră.