Polski English

DESPRE WiseBase


Ne ocupăm de furnizarea unui ecosistem complex pentru Reţele şi Magazine, care uşurează colaborarea cu furnizorii în domeniul obţinerii datelor despre produse. Colaborăm cu reţele comerciale principale din Polonia şi împreună construim cea mai mare bază de informaţi şi produse.


WiseBase prezintă:
- descrieri actuale ale produselor care conţin date complete despre produs, fotografii pentru Internet, fotografii pentru imprimare precum şi date logistice
- date corecte şi conforme cu legea
- procesul simplificat de achiziţionare a produselor
- ritmul rapid de dobândire a datelor necesare

CUM FUNCŢIONEAZĂ?Contactaţi-ne pentru a obţine un acces nelimitat, 24 de ore la baza de informaţii despre produsele postate de către partenerii d-voastră comerciali. Toate informaţiile stocate sunt pregătite în conformitate cu standardele e-commerce.


Descărcaţi cele mai recente date despre produse, direct de la furnizor. În WiseBase găseşti materiale, care le poţi folosi pentru îmbogăţirea ofertei din propriul magazin, postate pe site, în reviste promoţionale sau în alte activităţi de marketing


Estimează spaţiul necesar în magazin precum şi preconizate cheltuielile de expediere. Informaţiile în WiseBase despre produse, conţin nu numai date comerciale, dar şi logistice. Datorită acestui fapt poţi pregăti mult mai bine recepţionarea coletului cu produsele comandate pentru magazin.


Câştigă încrederea clienţilor şi construieşte imaginea magazinului cu descrieri mai atractive şi mai exacte ale produselor. Standardizarea datelor comerciale asigurată de către WiseBase va distinge magazinul d-voastră dintre multe altele prezente pe piaţă, şi intr-o perioadă mai lungă va aduce succes în creşterea vânzărilor.

BENEFICII PENTRU MAGAZINE

Dimensiunea bazei de date


Colaborare cu mai multe entităţi, posibilitatea de obţinerea de produse şi furnizori noi

Standardizare


Conformitatea produselor din catalog cu standardele e-commerce.

Universalitate


Datele descărcate pot fi folosite pe site-ul magazinului, în revistele promoţionale şi în alte acţiuni de marketing.

Logistica


Datele descărcate cuprind informaţii ajutătoare pentru planificarea spaţiului în magazin, şi estimarea costului expedierii.